Muse – Starlight

Love this song..

Sebenernya ni lagu lama, tapi ntah kenap semenjak diputer di astro terus menerus aku jadi suka sama lagunya, pas aku perhatikan liriknya, waduh, berat banget inimah, aku suka cara ngenyanyiinya, mendayu dayu disertai pukulan gendrang yang kencang. sepertinya lagu ini berhubungan dengan apa yang kurasain saat ini…..he he he apa yah arti starlight itu ? apakah impian ? cita cita ? atau…….

Download link

“Starlight”

Far away
This ship is taking me far away
Far away from the memories
Of the people who care if I live or die

 

Starlight
I will be chasing the starlight
Until the end of my life
I don’t know if it’s worth it anymore

 

Hold you in my arms
I just wanted to hold
You in my arms

 

My life
You electrify my life
Let’s conspire to re-ignite
All the souls that would die just to feel alive

 

But I’ll never let you go
If you promised not to fade away
Never fade away

 

Our hopes and expectations
Black holes and revelations
Our hopes and expectations
Black holes and revelations

 

Hold you in my arms
I just wanted to hold
You in my arms

 

Far away
This ship is taking me far away
Far away from the memories
Of the people who care if I live or die

 

And I’ll never let you go
If you promise not to fade away
Never fade away

 

Our hopes and expectations
Black holes and revelations
Our hopes and expectations
Black holes and revelations

 

Hold you in my arms
I just wanted to hold
You in my arms
I just wanted to hold

All the song aku temukan disini

9 thoughts on “Muse – Starlight”

  1. sebenernya tau blom pernah denger sih lagunya muse yg ini, sampe sekarang.
    cuman gara2 kemaren ada cewek ngirimin lirik ini ke gue, dan di judul mailnya dia tulis “this song is all about you”

    jadi penasaran mo denger lagu nya…
    btw thanks deh udah ngasih link nya Raff

  2. gw suka bgt ma lagu ini soalnya inspiring bgt bwt gw pa lagi lo gw gi ndiri di rumah gak da yang nmenin pasti gw muter ni lagu byar penat ilang senang datang. I don’t only like this song but i’m crazying this song.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>