Skema Management Perusahaan yang betul

Nah, ini baru Contoh Managemen perusahaan yang betul, dan menyenangkan, siapa aja dalam keadaan apa aja pasti mau deh kerja di perusahaan seperti ini, dilihat dari skema dan skenario model managemen nya yang unik membuat kita betah berlama lama di perusahaan ini :p .

Berikut ini adalah salah satu contoh surat dari Management Sebuah Perusahaan yang HC ( Human Capital) nya super duper INSANELY CREATIVE.

Dear employees,

Due to the current financial situation caused by the slowdown of economy, Management has decided to implement a scheme to put workers of 40 years of age and above on early retirement. This scheme will be known as RAPE (Retire Aged People Early).

Persons selected to be RAPED can apply to management to be eligible for the SHAFT scheme (Special Help After Forced Termination). Persons who have been RAPED and SHAFTED will be reviewed under the SCREW program (Scheme Covering Retired Early Workers). A person may be RAPED once, SHAFTED twice and SCREWED as many times as Management deems appropriate.

Persons who have been RAPED can only get AIDS (Additional Income for Dependants & Spouse) or HERPES (Half Earnings for Retired Personnel Early Severance).

Obviously persons who have AIDS or HERPES will not be SHAFTED or SCREWED any further by Management.

Persons who are not RAPED and are staying on will receive as much SHIT (Special High Intensity Training) as possible. Management has always prided itself on the amount of SHIT it gives employees. Should you feel that you do not receive enough SHIT, please bring to the attention of your Supervisor. They have been trained to give you all the SHIT you can handle.

37 thoughts on “Skema Management Perusahaan yang betul”

  1. Huahahahaha…. kacau….. tetapi sebaiknya yang di’RAPE’ yang muda2 atau yang tua2 ya?? Kan jadi paradoks tuh…. kalau RAPE yang singkatan yang tua2 ya?? Tapi kalau RAPE yang ‘uenak’ ?? :mrgreen:

  2. br tau aQ ada aturan githu..hehe..dasar aQ ini mmg g pinter2 jg..herran dech..dan agak sedikit g ngerti maklum bhs inggris pas2an banget…aQ lah salah 1 contoh org yg terang2an gagal kerja di luar negeri! Hahahah

  3. Kreatif abisss….!

    Saya punya info bagus.
    Sebuah bundle informasi yang saya jamin bagus buat anda
    Informasi tentang bagaimana membuat bisnis online sendiri, bagaimana agar eksis di search engine manapun, sampai membuat website profesional dengan wordpress.org (bukan wordpress.com lo ya..) juga bagaimana script membuat web iklan baris (dapat langsung diaplikasikan sehingga bisa nambah pemasukan) semuanya ada disini
    Salam hangat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>